logo1

Αριθμολογία / Αριθμοί Πεπρωμένου, Έκφρασης και Ψυχής .

 PicsArt 06 15 12.40.07

 
Αριθμός Πεπρωμένου :
Πώς θα βρεις τον αριθμό πεπρωμένου σου

Για να βρεις τον αριθμό του πεπρωμένου σου, αρκεί να προσθέσεις την μέρα, το μήνα και το έτος γέννησής σου. Αν το αποτέλεσμα του αθροίσματος της ημερομηνίας γεννήσεως είναι μεγαλύτερο του 9, τότε θα πρέπει να προσθέσεις τα ψηφία του αποτελέσματος που έχουν προκύψει, μέχρι να προκύψει αποτέλεσμα μικρότερο ή ίσο του εννέα.
Ας δούμε τι σημαίνει ο κάθε αριθμός πεπρωμένου:
 
 
 Είσαι ένας άνθρωπος δραστήριος, κοινωνικός και εξωστρεφής! Θέλεις να έχει πάντα την πρωτιά και να υπερέχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Βασική προτεραιότητά σου είναι η καταξίωση σου και υπερβάλεις των δυνάμεών σου προκειμένου να είσαι πάντα νικητής σε όλες τις δραστηριότητές σου! Σου αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες και διαθέτεις αποφασιστικό αλλά και δυναμικό χαρακτήρα. Οι κοντινοί σου άνθρωποι θα μπορούσαν να σε περιγράψουν ατίθασο και ασυμβίβαστο, γιατί πράγματι θέλεις να κάνεις πάντα το δικό σου έστω και αν μέσα σου ξέρεις ότι θα κάνεις λάθος! Στον έρωτα λατρεύεις το φλερτ και το ερωτικό κυνήγι, δεν μπορείς όμως εύκολα να δεχτείς την απόρριψη! Στον επαγγελματικό τομέα, δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου να εκτοξεύσεις την καριέρα σου στα ύψη. Σου ταιριάζουν επαγγέλματα που σου δίνουν την ευκαιρία να ηγείσαι ή να κατευθύνεις μία ολόκληρη ομάδα, για αυτό άνετα θα μπορούσες να διαπρέψεις ως στέλεχος μεγάλης εταιρείας. Το μάθημα που έχεις έρθει να πάρεις σε αυτή τη ζωή, είναι πως η καθημερινότητά μας είναι μία μεγάλη αρένα, που πρέπει καθημερινά να δίνουμε τις μάχες μας. Σε αυτή τη ζωή θα πρέπει να μάθεις να κερδίζεις αλλά και να χάνεις, αλλά και να περιορίσεις τις εγωιστικές σου τάσεις.
 Η συντροφικότητα, η τρυφερότητα και η ζεστασιά των σχέσεων είναι πολύ σημαντική για τη ζωή σου! Είσαι ένας γλυκός, ευγενικός και καλοπροαίρετος άνθρωπος, με χαμόγελο και αισιόδοξη σκέψη για τη ζωή. Μπορείς να λειτουργήσεις πιο αποδοτικά όταν είσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν. Η μοναξιά σε τρομάζει, για αυτό και προσπαθείς πολύ προκειμένου να διατηρείς ισορροπημένες και αρμονικές σχέσεις στη ζωή σου! Η αναποφασιστικότητα και τα διλήμματα, είναι δύο από τα μελανά σημεία της προσωπικότητάς σου. Αρκετά συχνά δεν ξέρεις τι θέλεις, μπερδεύεσαι και έχεις ανάγκη από μία συμβουλή και καθοδήγηση προκειμένου να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου. Για να βγεις από την δύσκολη θέση, ρίχνεις αρκετές στιγμές το μπαλάκι στους ανθρώπους που αγαπάς, προκειμένου να αποφασίσουν για ένα φλέγον θέμα που σε αφορά! Με την διπλωματία και την ευγένεια που διαθέτεις καταφέρνεις να έχεις μόνο κύκλο θαυμαστών γύρω σου. Στον ερωτικό τομέα, θέλεις να έχεις στο πλάι σου ένα ερωτικό ταίρι με το οποίο θα μοιράζεστε όμορφες στιγμές, αποφεύγεις τους καβγάδες και τους χωρισμούς και η μεγαλύτερη επιθυμία σου είναι να διατηρείς την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σου. Πρόσεξε μονάχα, γιατί πολλές φορές παραβλέπεις τα προβλήματα που υπάρχουν στις αισθηματικές σου σχέσεις και συμβιβάζεσαι με πολύ λιγότερα από αυτά που πραγματικά σου αξίζουν! Στον επαγγελματικό τομέα φημίζεσαι για τους έξυπνους και μεθοδικούς χειρισμούς σου και άνετα θα μπορούσες να ακολουθήσεις μία καριέρα που σχετίζεται με τις πωλήσεις, τις δημόσιες σχέσεις ή ακόμα και με την πολιτική! Το μάθημα που έχεις έρθει να πάρεις σε αυτή τη ζωή είναι ότι με την αγάπη και την ενότητα, όλα γύρω μας μπορούν να γίνουν πιο όμορφα!
 Όπου υπάρχει διασκέδαση, πάρτι και χαρά, είσαι και εσύ μέσα, αφού είσαι ένας άνθρωπος πρόσχαρος, κεφάτος και γλεντζές! Ο αριθμός πεπρωμένου 3, φανερώνει ότι είσαι ένα επικοινωνιακό, κοινωνικό, αλλά και αισιόδοξο άτομο, γεμάτο δίψα για ζωή. Έχεις έναν μοναδικό τρόπο να εξωτερικεύεσαι και να εκφράζεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Διαθέτεις ταλέντο στο λόγο – είτε στον γραπτό, είτε στον προφορικό- μπορείς με τον συνδυασμό των λέξεων αλλά την πειστικότητα που διαθέτεις να μεταδίδεις τις ιδέες σου και να επηρεάζεις με θετικό τρόπο τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Διαθέτεις έναν μεγάλο κοινωνικό κύκλο και η παρουσία σου είναι περιζήτητη παντού, αφού όλοι σε αποκαλούν η ψυχή της παρέας. Μεταδίδεις θετική ενέργεια στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, για αυτό και όταν κάποιο δικό σου άτομο αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα, αναζητά την παρουσία σου για να αποφορτιστεί και για να νιώσει καλύτερα. Λατρεύεις τα ταξίδια, την γνώση και τις νέες εμπειρίες. Θέλεις παντού να δίνεις το προσωπικό σου στίγμα και να πρωτοπορείς! Στον έρωτα λειτουργείς με πάθος και ερωτισμό, όμως για να σε εξιτάρει ένας άνθρωπος ερωτικά, πρέπει πρώτα από όλα να μοιράζεσαι μαζί του καλή επικοινωνία και να έχει καταφέρει με την εξυπνάδα και την ευστροφία του να συνεπάρει το μυαλό σου! Στον επαγγελματικό τομέα, φροντίζεις πάντα να καινοτομείς και σου ταιριάζουν απόλυτα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τις επικοινωνίες και τα ταξίδια! Το μάθημα που έχεις έρθει να πάρεις σε αυτή τη ζωή, είναι πως με τον διάλογο και την σωστή επικοινωνία, λύνονται τα μικρά αλλά και τα μεγάλα προβλήματα της ζωής.
Ο προορισμός σου σε αυτή τη ζωή είναι να δημιουργήσεις σταθερές βάσεις και να βάλεις γερά θεμέλια που θα σου προσφέρουν την ασφάλεια και την σιγουριά που τόσο πολύ έχεις ανάγκη. Ο αριθμός πεπρωμένου 4 υποδηλώνει ότι είσαι γεννημένος/η για σπίτι και οικογένεια. Είσαι ένα άτομο σοβαρό, υπεύθυνο και οργανωτικό! Όλοι μπορούν να βασιστούν επάνω σου, γιατί ξέρουν εκ των προτέρων ότι λειτουργείς με σεβασμό και συνέπεια σε κάθε τομέα της ζωής σου. Είσαι λάτρης της παράδοσης και διαθέτεις ηθικές αξίες, τις οποίες δεν επιτρέπεις ποτέ και σε κανέναν να τις καταπατά! Διαθέτεις μεγάλη αγάπη για την οικογένειά σου, την οποία σέβεσαι και στηρίζεις με κάθε τρόπο! Αρκετές στιγμές γίνεσαι συντηρητικός και σεμνότυφος και δεν μπορείς να συμβαδίσεις με το σύγχρονο ρεύμα της εποχής. Είσαι ένας άνθρωπος που ακολουθείς τους δικούς σου ρυθμούς και τηρείς κατά γράμμα όλες τις αρχές που έχεις μάθει από μικρό παιδί! Δεν σου είναι εύκολο να εκφράσεις με λόγια όσα αισθάνεσαι και πολλές φορές μπορεί η στάση σου να φαίνεται ψυχρή και απόμακρη. Στην πραγματικότητα όμως είσαι ένας πιστός άνθρωπος που αγαπά δίχως όρια. Στον έρωτα λειτουργείς με σοβαρότητα, δεν σου αρέσουν οι επιπόλαιες σχέσεις και θέλεις να ζήσεις την μεγάλη αγάπη που θα φτάσει και μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας. Στον επαγγελματικό σου τομέα, είσαι ένας υπεύθυνος και οργανωτικός εργαζόμενος που επιθυμείς την επαγγελματική σου καταξίωση και την εξασφάλιση της σταθερότητας. Σου ταιριάζουν επαγγέλματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, αφού είναι στη φύση σου να τα διαχειρίζεσαι με τελειότητα!
 Είσαι ένας φιλελεύθερος και δημιουργικός άνθρωπος, με μοντέρνες πρωτοποριακές ιδέες αλλά και εκρηκτικές διαθέσεις! Διαθέτεις γενναιοδωρία, δίνεσαι στους ανθρώπους δίχως να περιμένεις αντίκρισμα και σου αρέσει να σκορπίζεις γύρω σου το γέλιο και τη χαρά! Οι πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες σου σε κάνουν να ξεχωρίζεις και να αφήνεις παντού το δικό σου, προσωπικό, ξεχωριστό στίγμα! Έχεις πολύ σύγχρονες αλλά και φιλελεύθερες απόψεις για τη ζωή, σου αρέσει να ενημερώνεσαι και να εξελίσσεσαι ώστε να μπορείς να λειτουργείς προοδευτικά και να κάνεις την διαφορά! Επηρεάζεσαι από ξένες κουλτούρες και πολιτισμούς, σου αρέσει να ταξιδεύεις, να γνωρίζεις ανθρώπους από ξένα κράτη αλλά σου αρέσει παράλληλα να ενημερώνεσαι μέσα από το ίντερνετ! Μαθαίνεις πολύ γρήγορα και εύκολα, ρουφάς σαν σφουγγάρι τις γνώσεις και έχεις κλίση προς τις ξένες γλώσσες! Το δυνατό σου σημείο είναι ότι κάθε φορά που θα εκφέρεις μία άποψη θα φροντίσεις να την τεκμηριώσεις με δυνατά επιχειρήματα! Στον έρωτα τα δίνεις όλα, ερωτεύεσαι με πάθος, όμως δεν μπορείς να μπεις στα στενά όρια μίας αποκλειστικής δέσμευσης, αλλά προτιμάς να συνάπτεις σχέσεις που σου δίνουν περιθώρια ελευθερίας! Στον επαγγελματικό τομέα ξεχωρίζεις για την δημιουργικότητά σου και η δουλειά που επιλέγεις είναι παράλληλα το χόμπι και το μεράκι σου. Άνετα θα μπορούσες να ακολουθήσεις ένα καλλιτεχνικό επάγγελμα! Το καρμικό σου μάθημα είναι πως τα όρια είναι για να τα υπερβαίνουμε για να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι !
Είσαι ένας άνθρωπος που εκπέμπεις ηρεμία, γαλήνη και ζεστασιά! Νοιάζεσαι για τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, σου αρέσει να φροντίζεις και να δείχνεις με πράξη όλα όσα αισθάνεσαι! Πολλές φορές θυσιάζεις τις προσωπικές σου επιθυμίες, προκειμένου να ικανοποιήσεις τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Αρκετές στιγμές μπορεί να παραμελήσεις τον εαυτό σου, γιατί η προτεραιότητά σου είναι οι γύρω σου. Όλοι έχουν να σου αναγνωρίσουν ότι είσαι ένας πιστός φίλος, που δίνεις ακόμα και την ψυχή σου για να δώσεις χαρά σε όποιον αγαπάς! Διατηρείς μακρόχρονες σχέσεις και φροντίζεις να κρατάς πάντα τις ισορροπίες γιατί ένας από τους μεγαλύτερους φόβους σου είναι να μην χάσεις από το πλευρό σου ανθρώπους που είναι σημαντικοί για σένα. Για αυτό πολλές φορές μπορεί να «πνίξεις» μέσα σου τα παράπονά σου και να γίνεις το «θύμα» των σχέσεών σου, για να μην δυσαρεστήσεις τους γύρω σου και για να μην υπάρξουν τριβές, καβγάδες και ρήξεις. Έχεις εξαιρετικό γούστο, προσέχεις την εμφάνιση σου και ακολουθείς πιστά όλες τις τάσεις της μόδας, γιατί θέλεις να αρέσεις και να γοητεύεις τους γύρω σου! Στον έρωτα έχεις την τάση να εμπλέκεσαι με συντρόφους που δεν σου ταιριάζουν και μετράς αρκετές συναισθηματικές πληγές, γιατί δεν μπορείς να βάζεις όρια στις σχέσεις σου ! Στον επαγγελματικό τομέα, διαθέτεις άριστη ικανότητα να διαχειρίζεσαι με επιτυχία ακόμα και τα πολύ δύσκολα project, γιατί έχεις υπομονή και επιμονή! Άνετα θα μπορούσες να ακολουθήσεις ένα επάγγελμα που αποτελεί και κοινωνικό έργο, γιατί σου αρέσει να προσφέρεις! Το καρμικό σου μάθημα είναι ότι σε αυτή τη ζωή πρέπει να κάνεις θυσίες για να πετύχεις τους στόχους σου!
Από τα παιδικά σου χρόνια διαθέτεις σοφία, ωριμότητα, αλλά και σοβαρότητα! Είσαι ένας άνθρωπος με κοφτερό μυαλό, δίψα για γνώση και πνευματική εξέλιξη! Σου αρέσει το διάβασμα, η αναζήτηση νέων πληροφοριών και γνώσεων και πριν σχηματίσεις μία άποψη έχεις φροντίσει πρώτα να ερευνήσεις σε βάθος κάθε υπόθεση! Είσαι αρκετά μοναχικός και θέλεις κάποιες στιγμές μόνο για τον εαυτό σου! Έχεις λίγους αλλά καλούς φίλους και φροντίζεις τις σχέσεις σου να τις διατηρείς χρόνια! Οι κοντινοί σου άνθρωποι τρέχουν πάντα στο πλευρό σου, όταν θέλουν μία συμβουλή ή όταν επιθυμούν να εκμυστηρευτούν ένα προσωπικό τους πρόβλημα. Διαθέτεις μία ηρεμία και γαλήνη, δίνεις πάντα αντικειμενικές συμβουλές και πολλές φορές παίρνεις το ρόλο της μαμάς (ή του μπαμπά) στις σχέσεις σου, αφού προσπαθείς να συνετίσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα όταν ξεφεύγουν από τα όρια! Το δυνατό σου σημείο είναι η διαίσθησή σου, που ποτέ δεν σε ξεγελά. Κάθε φορά που συναντάς έναν άνθρωπο μπορείς να κατανοήσεις τις προθέσεις του και να κρίνεις τον χαρακτήρα του και ποτέ δεν πέφτεις έξω! Σε μαγεύουν οι γνώσεις που σχετίζονται με την μεταφυσική, την αστρολογία, την αστρονομία και προσπαθείς να συλλέγεις στοιχεία και να μαθαίνεις πάντα κάτι καινούριο! Στον έρωτα αγαπάς με πίστη και αφοσίωση, όμως θέλεις να έχεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο που θα σέβεται την επιθυμία σου για ανεξαρτησία! Στα επαγγελματικά σου άνετα θα μπορούσες να ακολουθήσεις μία καριέρα που σχετίζεται με την έρευνα και την πνευματική αναζήτηση! Το καρμικό σου μάθημα είναι ότι η γνώση είναι ένα ισχυρό όπλο, που μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς!
Κύρια επιδίωξη της ζωής σου είναι να αποκτήσεις οικονομική ανεξαρτησία και να έχεις εξέλιξη που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις σταθερότητα και ανάπτυξη! Ο αριθμός πεπρωμένου 8 σε κάνει άνθρωπο εργατικό και συγκροτημένο, με υψηλούς στόχους και μεγάλες φιλοδοξίες. Όταν βάζεις κάτι στο μυαλό σου, θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να το κάνεις πραγματικότητα και σχεδόν πάντα τα καταφέρνεις! Η καριέρα σου είναι το Α και το Ω της ζωής σου, γιατί μέσα από τη δουλειά παίρνεις ηθική ικανοποίηση! Αρκετές στιγμές επικεντρώνεσαι στις υλικές σου ανάγκες αδιαφορώντας για τα συναισθήματά σου! Επιθυμία σου είναι να αποκτήσεις κάποια υπάρχοντα (σπίτι, αυτοκίνητο), γιατί δεν θέλεις ποτέ σου να υποχρεώνεσαι σε κανέναν! Στα νεότερα χρόνια της ζωής σου, μπορεί να δίνεις στους γύρω σου την αίσθηση ότι είσαι ένας ψυχρός και απόμακρος άνθρωπος, γιατί περιορίζεις το συναίσθημά σου γιατί η προτεραιότητά σου είναι η καριέρα και το χρήμα! Όταν καταφέρεις στη ζωή σου να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει, τότε αφήνεσαι και απολαμβάνεις όλα όσα με κόπο κατέκτησες! Στον έρωτα έχεις έκρυθμο ερωτισμό και δεν μπορείς εύκολα να δαμάσεις τις ερωτικές σου επιθυμίες. Θα περάσουν πολλές σχέσεις στη ζωή σου, μέχρι να βρεις αυτό που σε γεμίζει απόλυτα …εξάλλου τα standards σου είναι υψηλά! Στην καριέρα σου η επιτυχία είναι δεδομένη και άνετα θα μπορούσες να ακολουθήσεις ένα επάγγελμα που σχετίζεται με επιχειρήσεις! Το μάθημά σου σε αυτή τη ζωή είναι ότι για να κατακτήσεις τις επιθυμίες σου πρέπει να κάνεις θυσίες!
 Είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος όνειρα και ευαισθησίες! Νοιάζεσαι για τους γύρω σου και θα ‘θελες με τον τρόπο σου να μπορούσες να αλλάξεις τον κόσμο γύρω σου και να τον κάνεις ακόμα πιο όμορφο! Έχεις φιλανθρωπικές ευαισθησίες και φροντίζεις πάντα να προσφέρεις την βοήθειά σου στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες! Λατρεύεις τα ζώα, τα παιδιά και τους ηλικιωμένους και έχεις την ικανότητα να μπορείς να συμβαδίζεις με ευκολία με κάθε άνθρωπο, έστω και αν σας χωρίζει μεγάλο χάσμα! Είσαι πρωτοστάτης σε κάθε αγώνα που γίνεται για την διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών ζωής και εργασίας και σου αρέσει να εμπλέκεσαι σε συλλόγους και ομάδες, που δρουν για ένα καλύτερο αύριο! Η φαντασία σου καλπάζει και πολλές φορές σε παρασύρει σε σκέψεις και όνειρα, που είναι δύσκολο να γίνουν πραγματικότητα! Η αγκαλιά σου είναι ανοιχτή για όλους και έχεις τον τίτλο του καλού και συγκροτημένου ανθρώπου, που αγαπάς άνευ ορίων! Δείξε λίγο προσοχή στην τάση σου να παρασύρεσαι, γιατί πολλές φορές συμπεριφέρεσαι ευκολόπιστα! Στον έρωτα αναζητάς την μεγάλη αληθινή αγάπη που θα κρατήσει για πάντα, για αυτό και μπορεί να πληγωθείς αρκετά μέχρι να βρεις αυτό που αναζητάς! Στην καριέρα δεν μπορείς να λειτουργείς κάτω από πιεστικές συνθήκες, με την δημιουργικότητά σου και με το φιλότιμο που σε διακρίνει μπορείς να έχεις επιτυχία! Το καρμικό σου μάθημα είναι πως όσα περισσότερα δίνουμε στη ζωή, τόσα περισσότερα θα λάβουμε. Σε αυτή τη ζωή έχεις έρθει για να προσφέρεις στους γύρω σου !
 
Αριθμός έκφρασης :
Ο αριθμός της Έκφρασης παράγεται από το σύνολο των συμφώνων του βαφτιστικού ονόματος και του επωνύμου, αφού πρώτα τα γράμματα μετατραπούν σε αριθμούς και ο αριθμός αυτός αναχθεί σε μονοψήφιο. 

Ο αριθμός της Έκφρασης δίνει στοιχεία για το πώς το άτομο εκδηλώνεται και παρουσιάζεται στον κόσμο, περιγράφει δηλαδή την εικόνα που δίνει το άτομο στους άλλους καθώς επίσης τα ταλέντα που έχει το άτομο και το πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει τις ικανότητες που έχει στη ζωή του. 
Αριθμός Έκφρασης 1 
Έχετε καλές ικανότητες να διαχειρίζεστε τις καταστάσεις και τα πράγματα και μπορείτε να λειτουργήσετε πολύ καλά σε θέσεις από τις οποίες χρειάζεται να διευθύνετε, να διοργανώσετε και να καθοδηγήσετε. Μπορείτε ως εκ τούτου να αναλάβετε με επιτυχία θέσεις διευθυντή και να στραφείτε γενικότερα προς την επαγγελματική σας εξέλιξη. Θέλετε πάντα να έρχεστε πρώτοι αλλά δεν αφήνετε να σας παρασύρει ο κακώς εννοούμενος εγωισμός. Η προσωπικότητα σας είναι ισχυρή, έχετε πρωτότυπες ιδέες και η ζωή σας δίνει πολλές ευκαιρίες. 

Αριθμός Έκφρασης 2 
Η ικανότητά σας είναι να λειτουργείτε ως διαμεσολαβητής. Μπορείτε να ενώσετε δύο αντιμαχόμενες πλευρές και να φέρετε ειρήνη και συνεργασία. Έχετε επιτυχία λοιπόν σε εργασίες που σχετίζονται με τον κόσμο και την σωστή εξυπηρέτηση. Μπορείτε να ασχοληθείτε με τη διπλωματία και στις κοινωνικές υποθέσεις είστε πάρα πολύ δραστήριοι και αποτελεσματικοί. Εμπνέετε τους ανθρώπους και έχετε την ικανότητα να βοηθάτε αυτούς που βρίσκονται σε ανάγκη είτε μέσα από λύσεις που βρίσκετε είτε μέσα από την παρηγοριά που τους προσφέρετε. Προσέξτε να μην κλείνεστε στον εαυτό σας και να μην πνίγεστε από τις λεπτομέρειες. 

Αριθμός Έκφρασης 3
 
Είστε άτομο κοινωνικό που σας ενδιαφέρουν και σας ελκύουν όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την τέχνη και την έκφραση. Οι ικανότητές σας είναι πολλές και μπορείτε να διαπρέψετε στο τραγούδι, τον χορό, τη συγγραφή αλλά και τη διδασκαλία. Το βασικότερο ταλέντο σας είναι το ότι μπορείτε να κάνετε τους άλλους να αισθανθούν υπέροχα, να τους ανεβάσετε τη διάθεση και να μοιράζετε ευτυχία γύρω σας. Πρέπει όμως να κάνετε σωστή χρήση του χρόνου σας και να λειτουργείτε με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γιατί η τάση σας είναι να σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια από δω και από κει μερικές φορές να τεμπελιάζετε. 

Αριθμός Έκφρασης 4 
Έχετε την ικανότητα να είστε διεκπεραιωτικοί και να τελειώνετε κάτι που έχετε αναλάβει. Σας τραβάνε τα θέματα που έχουν τεχνικές λεπτομέρειες και παραμέτρους και ως εκ τούτου μπορείτε να γίνετε πολύ καλοί σε δουλειές που χρειάζονται υπομονή και επιμονή. Τα πράγματα στη ζωή σας έρχονται με κόπο, αργά αλλά σταθερά και το στοιχείο που είναι το χάρισμά που έχετε, είναι το ότι είστε οι κατάλληλοι σε θέσεις που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση και τη βοήθεια του κόσμου. Να έχετε υπομονή και να μην χάνετε ποτέ την ελπίδα σας γιατί οι δυσκολίες της ζωής σας είναι περαστικές. 

Αριθμός Έκφρασης 5 
Έχετε ικανότητες που μπορούν να αξιοποιηθούν καλύτερα μέσα από μια επιλογή ελεύθερου επαγγέλματος. Είστε αρκετά ιδανικοί και ιδεαλιστές και φαντάζεστε έναν κόσμο τέλειο, σωστό και δίκαιο, όμορφα και ειρηνικά πλασμένο. Στη ζωή σας θα γνωρίσετε πολύ κόσμο και πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες. Μέσα από αυτό αποκτάτε μεγάλη εμπειρίας για τη ζωή και γενικά η ζωή σας είναι μια συνεχόμενη μαθητεία. Πολλές αλλαγές συμβαίνουν, άλλες καλές και άλλες όχι τόσο, και μέσα από αυτά εσείς προχωράτε με το ηθικό ακμαίο και το κεφάλι σας ψηλά. Ούτως ή άλλως ξέρετε βαθιά μέσα σας ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και ότι οι ευχές σας θα γίνουν πραγματικότητα. 

Αριθμός Έκφρασης 6 
Η ικανότητα που έχετε να δημιουργείτε αρμονία και να φέρνετε ισορροπίες γύρω σας είναι μοναδική. Ένας από τους λόγους της ύπαρξής σας είναι να φέρνετε τη χαρά και να διώχνετε μακριά τον πόνο. Θα ήσασταν πάρα πολύ καλοί σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την αισθητική και τα τρόφιμα. Θα μπορούσατε να είστε διατροφολόγος, γυμναστής, μασέζ ή ακόμη και διακοσμητής εσωτερικών χώρων μιας και το σπίτι είναι κάτι πολύ βασικό για εσάς. Είστε άνθρωπος που ελκύει το αντίθετο φύλο και σίγουρα στη ζωή σας δε θα μείνετε μόνοι. Δε θα μείνετε ποτέ χωρίς φίλους και ο γάμος σας θα είναι αρμονικός και με πολλές χαρές. 

Αριθμός Έκφρασης 7 
Η ικανότητα που έχετε είναι αυτή της βαθιάς σκέψης και της ανάλυσης των παραγόντων σε μια υπόθεση. Αυτό μπορεί να σας δημιουργεί την τάση να απομονώνεστε από τους ανθρώπους και κάποιοι να σας θεωρούν άτομο κλειστό και δύσκολα προσεγγίσιμο. Θα διαπρέψετε αν ασχοληθείτε με έρευνα ή με εργασίες που χρειάζονται εξειδίκευση και συνεχόμενη εκπαίδευση. Έχετε την ικανότητα της διδασκαλίας επίσης και θα γινόσασταν ένας πολύ καλός εκπαιδευτικός. Είστε αρκετά διαισθητικοί και σε επαφή με ανώτερες σφαίρες αντίληψης και διάνοιας. Αυτή σας την ικανότητα θα πρέπει να την καλλιεργήσετε. 

Αριθμός Έκφρασης 8 
Η ικανότητά σας βρίσκεται στην καλή διαχείριση των πόρων που έχετε εσείς ή οι άνθρωποι γύρω σας. Η κρίση σας είναι σωστή και μπορείτε να ασχοληθείτε με επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά και νομικά θέματα. Η φιλοδοξία σας είναι επίσης πολύ ισχυρή και αυτό μπορεί να σας σπρώξει προς την επιτυχία. Είστε άνθρωποι στοργικοί και μπορεί μερικές φορές να φαίνεστε αυστηροί και σοβαροί αλλά οι προθέσεις σας είναι πάντα αγνές. Έχετε την τάση να σκέφτεστε αρνητικά και αυτό δεν είναι καθόλου καλό γιατί λόγω της σταθερής ψυχοσύνθεσής σας δύσκολα μπορείτε να αλλάξετε την ψυχολογία και το σκεπτικό σας. Θα σας κάνει καλό λοιπόν να σκέφτεστε πιο θετικά. 

Αριθμός Έκφρασης 9 
Είστε άτομα ανοιχτά σε ανώτερες δονήσεις που συμπεριλαμβάνουν όχι απλά και μόνο τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά όλη την ανθρωπότητα. Είστε ευαίσθητοι και συμπονάτε με τους πάντες και γι’ αυτό θα σας ταίριαζαν επαγγέλματα όπως κοινωνικός λειτουργός για παράδειγμα ή βρεφοκόμος. Λειτουργείτε με τον γνώμονα της φιλανθρωπίας και όλα τα πράγματα είναι ιερά για εσάς. Στη ζωή σας θα συναντήσετε πολλές δυσκολίες όχι γιατί το Κάρμα σας είναι δύσκολο αλλά περισσότερο γιατί δεν λειτουργείτε όπως όλοι οι άλλοι. Πρέπει να φροντίζετε να μην παρασύρεστε από τα πάθη και να μην τεμπελιάζετε γιατί διαφορετικά θα καταντήσετε δυστυχισμένοι. 
 
Αριθμός ψυχής :
Ο αριθμός της ψυχής είναι το σύνολο της αριθμητικής αξίας των φωνηέντων του ονόματός μας. Για να βρούμε τον αριθμό της ψυχής χρησιμοποιούμε ολόκληρο το ονοματεπώνυμό μας, όπως ακριβώς αυτό αναγράφεται στην ταυτότητά μας
Ο αριθμός της ψυχής είναι στην ουσία ο αριθμός που δείχνει την πραγματική εικόνα του ατόμου που είμαστε. Φανερώνει το κρυμμένο δυναμικό μας και αν όχι πάντα, τις περισσότερες φορές αυτό το δυναμικό παραμένει κρυμμένο, δεν εκδηλώνεται στο φως και υπάρχει αποθηκευμένο σαν αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε, οι κρυμμένες μας επιθυμίες. Σε κάποιο βαθμό αυτός ο αριθμός σχετίζεται με ιδιότητες που είχαμε σε προηγούμενες ζωές, αν και το θέμα αυτό δεν μπορεί να καλυφθεί από τα στοιχεία που αντλούμε μέσα από έναν και μόνο αριθμό. Δείχνει κατά κάποιο τρόπο τι θα ήθελε η ψυχή μας να είμαστε και άρα έναν πολύ πιο αληθινό προορισμό μας. 

Αριθμός Ψυχής 1 
Αν αυτός είναι ο αριθμός της ψυχής σας τότε είστε άτομο που θέλει να είναι ανεξάρτητο και αυτόνομο. Θέλετε να έχετε την ελευθερία που χρειάζεστε για να κινείστε και να κάνετε τις σκέψεις σας πράξεις. Είστε τίμιοι, αποφασιστικοί και φιλόδοξοι και το όνειρό σας είναι να σας περιβάλλουν άτομα αξιόλογα είτε πρόκειται για το εργασιακό σας περιβάλλον είτε για τον φιλικό σας κύκλο. Θα πρέπει να προσέξετε η ανάγκη σας για ανεξαρτησία να μην φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε να σας εμποδίσει από το να μπορείτε να βλέπετε και τις ανάγκες των άλλων γύρω σας. 

Αριθμός Ψυχής 2 
Αν αυτός είναι ο αριθμός της ψυχής σας τότε είστε άτομο που επιθυμείτε να κάνετε σχέσεις ήρεμες και αρμονικές. Είστε άνθρωποι φιλικοί και στοργικοί, γεμάτοι με αγάπη που θέλετε να την προσφέρετε σε όλους αλλά περισσότερο στο ταίρι σας. Αφοσιώνεστε και είστε πολύ ευαίσθητοι συναισθηματικά. Πληγώνεστε λοιπόν εύκολα από τους άλλους και συχνά κρατάτε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας δείχνοντας προς τα έξω συμβιβασμό και υποχώρηση στις απόψεις των άλλων. Θα σας έκανε καλό να έχετε λίγους αλλά σταθερούς φίλους που μέσα από τον χρόνο έχουν αποδειχτεί όντως καλοί φίλοι, στους οποίους θα μπορείτε να βασίζεστε σε δύσκολες στιγμές σας. Να αποφεύγετε τσακωμούς, εντάσεις και γενικότερα φασαρίες. 

Αριθμός Ψυχής 3 
Αν αυτός είναι ο αριθμός της ψυχής σας τότε είστε άτομο που λειτουργείτε πολύ φιλικά με τους ανθρώπους και έχετε καλές ισορροπίες. Είστε διαισθητικοί και μπορείτε μέσα από τον λόγο που αρθρώνετε να πείσετε τους πάντες, ο λόγος σας περνάει και είστε αρκετά διπλωματικοί στη χρήση του! Επιθυμείτε να εκφραστείτε με πολλούς τρόπους που σας επιτρέπουν να εκδηλώσετε τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες και τα δημιουργικά σας ταλέντα. Θα πρέπει να προσέξετε να μην καταναλώνετε άσκοπα και να μη σκορπάτε την ενέργειά σας (χρόνος, σκέψεις, χρήματα) χωρίς πρόθεση γιατί αυτό σας εκνευρίζει και σας κάνει να αντιδράτε άσχημα και απότομα με τους άλλους. 

Αριθμός Ψυχής 4 
Αν αυτός είναι ο αριθμός της ψυχής σας τότε είστε άτομο που θα θέλατε να έχετε σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σας. Σας αρέσει να λειτουργείτε βάσει προγράμματος και είστε πάρα πολύ καλοί στο να οργανώνετε τόσο τον χώρο σας όσο και τον χρόνο σας. Δίνετε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους της επιτυχίας σας. Ένας άλλος είναι ότι είστε πολύ εργατικοί και σας αρέσει να τελειώνετε αυτό που αρχίζετε χωρίς να σκέφτεστε την κούραση ή την προσωπική σας ζωή. Θα σας βοηθήσει αρκετά όμως να είστε περισσότερο ανοιχτοί σε καινούργιες ιδέες και να παίρνετε πού και πού και κάποια ρίσκα. 

Αριθμός Ψυχής 5
 
Αν αυτός είναι ο αριθμός της ψυχής σας τότε είστε άτομο που ζείτε για την περιπέτεια και τη γνώση που έρχεται μέσα από την εμπειρία. Σίγουρα δε θέλετε να είστε τυπικός και παραδοσιακός και σας εξιτάρει λίγο να προκαλείτε μέσα από τις ιδιαιτερότητές σας και την διαφορετικότητά σας. Έχετε πολλά και πολύ έντονα συναισθήματα και κολλάτε αρκετά με κάτι που είναι καινούργιο και δεν το ξέρετε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η σκέψη σας δεν πηγαίνει και στο παρελθόν. Θα πρέπει να προσέξετε να μην είστε ανυπόμονοι και να μην επιδιώκετε την αλλαγή απλά για την αλλαγή! Όσο και να σας αρέσουν οι περιπέτειες είναι καλό να υπάρχουν και σταθερές αναφορές γιατί διαφορετικά η ζωή σας θα γίνει χαοτική και θα υποφέρετε πολύ καταλήγοντας νευρωτικοί. 

Αριθμός Ψυχής 6
 
Αν αυτός είναι ο αριθμός της ψυχής σας τότε είστε άτομο που αγαπάτε το σπίτι, την οικογένεια, της αρμονικές αξίες και την ηρεμία. Τα ιδανικά σας είναι υψηλά και συμβουλεύετε και βοηθάτε πολύ τους ανθρώπους γύρω σας, είτε είναι η οικογένειά σας, είτε οι φίλοι σας, είτε απλά οι συνεργάτες σας. Με όλους προσπαθείτε να έχετε φιλικές σχέσεις και γενικά δε θα μείνετε μόνοι σας σε αυτή τη ζωή. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να παντρευτείτε σε νεραρή ηλικία, κάτι που θα πρέπει να προσέξετε γιατί πρέπει να είστε ώριμοι και να μη σας παρασύρει μόνο το συναίσθημα. Επηρεάζεστε πολύ από τους γύρω σας και γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Επίσης θα φροντίσετε να μην είστε υπερπροστατευτικοί με τους άλλους και να μην ξεχνάτε ότι δεν είναι όλοι παιδιά. 

Αριθμός Ψυχής 7 
Αν αυτός είναι ο αριθμός της ψυχής σας τότε είστε άτομο που πρέπει να σκέφτεστε πολύ πριν πράξετε και πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις στη ζωή σας. Είστε πολύ καλοί στην ανάλυση και στην εξέταση των παραγόντων που συνθέτουν ένα θέμα και σας ελκύει οτιδήποτε έχει να κάνει με το μυστήριο και το κρυφό. Χωρίς να είστε εγωιστές και ενώ δίνετε πολλές ευκαιρίες στους άλλους μπορείτε κάλλιστα να διακόψετε σχέσεις σημαντικές για εσάς και μάλιστα με το μαχαίρι, σαν να εξαφανίστηκε από τη γη το άλλο πρόσωπο. Έχετε ούτως ή άλλως την ανάγκη να απομονώνεστε κατά περιόδους γιατί έτσι γεμίζετε τις μπαταρίες σας. Αυτό όμως θα πρέπει να το κρατάτε σε ισορροπία γιατί είναι πολύ εύκολο για εσάς χωρίς καν να το καταλάβετε, να βρεθείτε ολομόναχοι. 

Αριθμός Ψυχής 8
 
Αν αυτός είναι ο αριθμός της ψυχής σας τότε είστε άτομο που με φιλοδοξίες και πλούσια επιχειρηματική δράση. Οι στόχοι σας είναι υψηλοί και είστε αποφασιστικοί τόσο ώστε να μην υπάρχει καμία περίπτωση για κανέναν άλλο να φτάσει εκεί που εσείς θέλετε να φτάσετε! Έχετε αναλυτικό μυαλό και η κρίση σας είναι σωστή. Έχετε καταπληκτικές οργανωτικές ικανότητες και αυτό σε συνδυασμό με τη φαντασία σας μπορεί να σας ωθήσει πολύ ψηλά στη ζωή σας. Θα πρέπει να προσέχετε να μην ξεπερνάτε όμως το όριο γιατί μπορείτε να γίνετε πολύ αυταρχικοί και απόλυτοι. Επίσης φροντίστε να μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας γιατί η ζωή δεν είναι μόνο τα χρήματα και η υλική επιτυχία αλλά και η απόλαυση απλών πραγμάτων μαζί με έναν άλλο άνθρωπο. 

Αριθμός Ψυχής 9
 
Αν αυτός είναι ο αριθμός της ψυχής σας τότε είστε άτομο που σας διέπει ο ανθρωπισμός και τα ανθρώπινα ιδεώδη. Είστε ανιδιοτελής και θα κάνατε τα πάντα για να βοηθήσετε έναν συνάνθρωπό σας ακόμη και αν κυριολεκτικά είναι ένας άγνωστος. Είστε συμπαθητικοί σε όλους και πέρα από αυτά που έχετε σπουδάσει ή γνωρίζετε, έχετε και πολλά καλλιτεχνικά ταλέντα που καλό είναι να βρείτε τρόπους να τα εκφράσετε πρακτικά. Συγχωρείτε εύκολα και έχετε πάρα πολύ καλή διαίσθηση. Έχετε εσωτερική σοφία! Θα πρέπει να προσέξετε να μην κολλάτε με την καλοπέραση και τις απολαύσεις της ύλης γιατί αυτό θα σας κάνει νωθρούς και θα σας κατεβάσει το ενεργειακό σας επίπεδο. Έχετε δύναμη να ξεπεράσετε πάρα πολλά πράγματα! 
 

Αφήστε σχόλιο