logo1

Εξώφυλλο

p1aef8vtdt1e2in23iukicqvhn4

Application : Καφεμαντεία Greek Style

Η παράδοση, η καινοτομία και η καφεμαντεία συνεχίζονται  τώρα με την ΕΦΑΡΜΟΓΗ μας  'Καφεμαντεία Greek Style'  . Μία εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα  για καφεμαντεία / χαρτομαντεία / σύνθετες προβλέψεις 24ώρες το 24ωρο...   Φυσικά πάντα με την ποιότητα των υπηρεσιών και της πείρας που ξέρουμε να παρέχουμε από το 1995  στα καφέ Ωκεανός. Κατεβάστε λοιπόν σήμερα την ΕΦΑΡΜΟΓΗ και απολαύστε τις προβλέψεις μας όπου και εάν βρίσκεστε αφού είναι διαθέσιμη σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Βέλγιο, Αγγλία, Αμερική, Καναδά, Αυστραλία κ.λπ.

Application : Σύμβολα Καφεμαντείας

Διαθέσιμη και η ΝΕΑ μας εφαρμογή 'Σύμβολα Καφεμαντείας' με πάνω από 450 σύμβολα καφεμαντείας .

 

 

banneraki-2


Έγραψαν για εμάς

εξώφυλλο


e - book καφεμαντείας

καφεκοπτειοnew


Ωκεανός Καφεκοπτεία
Shop in Shop

banneraki-5


Κοινωνική ευθύνη

banneraki-6


Προϊόντα

Ωκεανός Franchice 

 Αυθεντικό, ξεχωριστό και 100% Ελληνικό

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τάσεις που απαιτούν ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και διαφοροποίηση ο Ωκεανός έχει κατακτήσει το KnowHow για κερδοφόρα καταστήματα !  Με βασικό προϊόν τον ελληνικό καφέ… και τις προβλέψεις του, ο Ωκεανός κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού εδώ και 23 συνεχόμενα χρόνια .  Η καφεμαντεία είναι δωρεάν, ο ελληνικός καφές μόνο €2 ,50 και η απήχηση είναι τέτοια, που για να μάθετε τα μελλούμενα, παίρνετε χαρτί προτεραιότητας ! Ναι-χαρτί προτεραιότητας ! Ο Ωκεανός έχει το δικό του φανατικό κοινό, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας . Ένα κοινό πιστό και αφοσιωμένο που επισκέπτεται τα καταστήματα του δικτύου ξανά και ξανά! Γιατί στον Ωκεανό περνάς καλά μέσα σε ένα φιλόξενο, οικείο και χαλαρό περιβάλλον και κυρίως, μπορείς να φας, να πιεις, ξοδεύοντας τα ελάχιστα! Και γιατί όχι; Ας μάθεις και την εξέλιξη όσων σε ενδιαφέρουν...

Terms of Use

Όροι Χρήσεις :

Με τη χρήση της Καφεμαντείας Greek Style ("Εφαρμογή") αποδέχεστε τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις ( "Συμφωνία"). Η συμφωνία ισχύει για όλους τους χρήστες ("εσείς" ή "μέλος") που έχουν πρόσβαση ή και χρησιμοποιούν την εφαρμογή ή και τη σχετική ιστοσελίδα www.okeanosbar.com ή www.okeanos.net.gr ("Site"). Αν δεν τροποποιηθεί , η Συμφωνία θα παραμείνει σε ισχύ ενώ είστε Χρήστης, Συνδρομητής ή Μέλος. Εάν δεν συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, παρακαλώ μην χρησιμοποιήσετε την Εφαρμογή.

Η Εφαρμογή και ο Δικτυακός Τόπος ανήκουν και λειτουργούν από την Okeanos Coffee Company LTD .

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Η εγγραφή και η συμμετοχή στην Αίτηση και στον Ιστό περιορίζεται στα άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών, χειραφετημένους ανήλικους ή σε όσους έχουν νόμιμη γονική ή συντηρητική φροντίδα και είναι πλήρως ικανοί και ικανοί να συνάψουν τους όρους, τις προϋποθέσεις, τις υποχρεώσεις, τις δηλώσεις , παραστάσεις και εγγυήσεις. Με την εγγραφή ή συμμετοχή σε υπηρεσίες ή λειτουργίες σχετικά με την Αίτηση ή / και τον Ιστότοπο, δηλώνετε ότι είστε άνω των 18 ετών, χειραφετημένος ανήλικος ή που έχετε τη συγκατάθεση νομικού γονέα ή κηδεμόνα και έχετε την εξουσία να συνάψετε τους παρόντες όρους. Σε κάθε περίπτωση, βεβαιώνετε ότι είστε άνω των 13 ετών, καθώς η εφαρμογή δεν προορίζεται για παιδιά κάτω των 13 ετών. Εάν είστε κάτω των 13 ετών, μην χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή ή και την Ιστοσελίδα.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η εφαρμογή προορίζεται αποκλειστικά για σκοπούς ψυχαγωγίας. Όλες οι αναγνώσεις δίνονται με ειλικρίνεια μόνο ως καθοδήγηση. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, συμφωνείτε ότι παίρνετε τις δικές σας αποφάσεις, βασιζόμενοι αποκλειστικά στη διακριτική σας ευχέρεια. κάθε χρήση που κάνετε σε τέτοιες απαντήσεις, συμβουλές ή υπηρεσίες είναι με δική σας ευθύνη και η Okeanos Coffee Company δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη ή να ευθύνεται για τυχόν ζημιές ή απώλειες που προκύπτουν από την εξάρτησή σας από τέτοιες απαντήσεις ή συμβουλές. Ο ιστότοπος και οι υπηρεσίες που παρέχονται από την εφαρμογή παρέχονται «ως έχουν» χωρίς καμία εγγύηση. Οι Σύμβουλοι και η Εφαρμογή μας καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να σας παρέχουν χρήσιμες, διορατικές πληροφορίες. Ωστόσο, οι πληροφορίες που παρέχονται σε εσάς δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται στη θέση των συστάσεων των επαγγελματιών του ιατρικού τομέα ή άλλων επαγγελματικών συμβούλων.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε ή να τροποποιήσουμε τους Όρους Χρήσης κατά τη διακριτική μας ευχέρεια ανά πάσα στιγμή. Οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίηση των Όρων Χρήσης θα ισχύει αμέσως μετά την απόσπαση από εμάς. Για οποιεσδήποτε ουσιαστικές αλλαγές στους Όρους, θα λάβουμε εύλογα μέτρα για να σας ειδοποιήσουμε για αυτές τις αλλαγές. Σε όλες τις περιπτώσεις, η συνεχιζόμενη χρήση της Εφαρμογής ή / και του Δικτυακού Τόπου μετά τη δημοσίευση τέτοιων τροποποιήσεων, με ή χωρίς ειδοποίηση, αποτελεί δεσμευτική αποδοχή αυτών των Τροποποιημένων Όρων Χρήσης.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Σε καμία περίπτωση δεν θα ευθυνόμαστε σε οποιονδήποτε συνδρομητή, μη συνδρομητή, μέλος ή μη μέλος σχετικά με τη χρήση αυτής της υπηρεσίας. Ο Χρήστης της Εφαρμογής το κάνει με τον κίνδυνο του Χρήστη. Ούτε η Ωκεανός Coffee Company ούτε κάποιο από τα στελέχη της, διευθυντές, υπάλληλοι, πράκτορες, πάροχοι περιεχομένου τρίτων, έμποροι, χορηγοί δικαιοπαρόχων ή / και παρόμοια, εγγυάται ότι οποιαδήποτε από τις παρεχόμενες υπηρεσίες θα είναι αδιάκοπη ή χωρίς λάθη. ούτε παρέχουν καμία εγγύηση ως προς τα αποτελέσματα που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση της Εφαρμογής ή / και του Δικτυακού Τόπου ούτε ούτε ως προς την ακρίβεια, την αξιοπιστία ή την επικαιρότητα τυχόν περιεχομένου, υπηρεσίας ή εμπορευμάτων που παρέχονται μέσω του Δικτυακού Τόπου και / ή την εφαρμογή. Δεν εγγυόμαστε ότι αυτός ο ιστότοπος ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς θα είναι απαλλαγμένα από ιούς ή επιβλαβή συστατικά. ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ Ή ΣΙΩΠΗΡΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΤΩΝ ΣΙΩΠΗΡΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ Ή ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΕΩΣΗΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΩΚΕΑΝΟΣ COFFEE COMPANY ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΔΩΡΕΑΝ, ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Ή ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΑΣ Ε-MAIL.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ

Η παραλαβή ηλεκτρονικής ή άλλης μορφής επιβεβαίωσης παραγγελίας δεν σημαίνει ότι δεχόμαστε την παραγγελία σας, ούτε αποτελεί επιβεβαίωση της προσφοράς μας για παροχή υπηρεσιών. η Ωκεανός Coffee Company διατηρεί το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας να δεχτεί ή να αρνηθεί την παραγγελία σας για οποιονδήποτε λόγο. Μπορεί να χρειαστούμε πρόσθετες επαληθεύσεις ή πληροφορίες πριν αποδεχτούμε οποιαδήποτε αγορά. Ακόμα ο κάθε χρήστης υποχρεούται να διαθέτη μόνο ένα λογαριασμό και όχι πολλαπλούς με σκοπό να εκμεταλλεύεται τα δωρεάν προνόμια της εφαρμογής . Η Ωκεανός Coffee Company ανά πάσα στιγμή που πέσει στην αντίληψη της τέτοιο γεγονός μπορεί να διαγράψει όλους τους λογαριασμού του χρήστη / μέλους ή άλλου.

 

Πολιτική Απορρήτου

Η εταιρεία Ωκεανός Coffee Company σέβεται τα δικαιώματα προσωπικοποίησης και ιδιωτικότητας όλων των ΧΡΗΣΤΩΝ. Αποδέχεται και δεσμεύεται ότι δεν θα δώσει προσωπικές πληροφορίες σε κανένα θεσμικό όργανο ή οργανισμό για οποιονδήποτε λόγο εκτός από τους λόγους που αναφέρονται στα άρθρα και για τις δικαστικές αρχές.

Οι πληροφορίες που παρέχονται κατά την πραγματοποίηση ή τη χρήση ενός σχολίου δεν μπορούν να γραφτούν με τη μορφή επίθεσης κατά των προσωπικών ταυτοτήτων που είναι αντίθετες προς το νόμο και δεν συμμορφώνονται με την αρχή της γενικής ηθικής. Σύμφωνα με το νόμο, όταν υποβάλλεται αίτηση από τις νομικές αρχές όταν χρησιμοποιούν εισόδους Καφεμαντεία Greek Style ως πράξη ποινικής ενέργειας, θα δίνονται πληροφορίες για τους χρήστες όπου απαιτείται.

Ο χρήστης της Καφεμαντείας Greek Style όταν θέλει μπορεί να ακυρώσει τη συμμετοχή του χωρίς να δηλώνουν οποιοδήποτε λόγο, αλλάζοντας το σχήμα των υπηρεσιών που προσφέρει και / ή έχει το δικαίωμα και την εξουσία να ακυρώσει.

Εάν χρησιμοποιείτε την Καφεμαντεία Greek Style ή εάν ακυρώσετε τις πληροφορίες των μελών του χρήστη, ο οποίος ακύρωσε τη σύμβαση σύμφωνα με το άρθρο της Καφεμαντείας Greek Style θα αποθηκευτούν από την εφαρμογή.
Τελευταία Ενημέρωση : 15 Φεβρουαρίου 2018

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Terms of Use
By using Kafemantia online ("Application") you accept these Terms and Conditions (this "Agreement"). Agreement apply to all users ("you" or "Member") who access and/or use the Application and/or the related website www.okeanosbar.com or www.okeanos.net.gr ("Site"). Unless amended or modified, Agreement will remain in effect while you are a User, Subscriber or a Member. If you do not agree with these Terms and Conditions, please do not use the Application.

The Application and Site are owned and operated by Okeanos Coffee Company.

AGE RESTRICTIONS
Registration and participation on the Application and the Site is restricted to those individuals over 18 years of age, emancipated minors, or those who possess legal parental or guardian consent, and are fully able and competent to enter into the terms, conditions, obligations, affirmations, representations and warranties herein. By registering or participating in services or functions on the Application and/or the Site, you hereby represent that you are over 18 years of age, an emancipated minor or in possession of consent by a legal parent or guardian and have the authority to enter into the terms herein. In any case, you affirm that you are over the age of 13 as the Application is not intended for children under 13. If you are under 13 years of age, do not use the Application and/or the Site.

DISCLAIMER
The Application is fully intended for entertainment purposes. All readings are given in a honest manner as a guidance only. By using this application, you agree that you make your own decisions, relying solely on your discretion; any use you make of such answers, advice or services is at your own risk and Okeanos Coffee Company can not be held responsible or be liable for any damages or losses resulting from your reliance on such answers or advice. The site and the services provided by the Application are provided 'as is' with no warranty. Our Advisors and Application make every effort to provide you with helpful, insightful information. However, the information provided to you should not be used in place of any recommendations by medical professionals or other professional counselors.

RIGHT OF MODIFICATION
We reserve the right to change or modify the Terms of Use at our sole discretion at any time. Any change or modification to the Terms of Use will be effective immediately upon posting by us. For any material changes to the Terms, we will take reasonable steps to notify you of such changes. In all cases, your continued use of the Application and/or the Site after publication of such modifications, with or without notification, constitutes binding acceptance of these modified Terms of Use.

LIMITATION ON LIABILITY AND DISCLAIMER OF WARRANTY
Under no circumstances will we be liable to any Subscriber, non-Subscriber, Member or non-Member regarding the use of this Service. The User of the Application does so at the User's risk. Neither Okeanos Coffee Company nor any of its officers, directors, employees, agents, third-party content providers, merchants, sponsors licensors and/or the like, warrant that any of the services provided will be uninterrupted or error-free; nor do they make any warranty as to the results that may be obtained from the use of the Application and/or the Site nor, as to the accuracy, reliability, or timeliness of any information content, service, or merchandise provided through the Site and/or the Application. We do not guarantee that this site or emails from us will be free of viruses or harmful components. WE EXPRESSLY DISCLAIM ALL WARRANTIES OF ANY KIND, WHETHER EXPRESSED OR IMPLIED, INCLUDING, BUT NOT LIMITED TO, THE IMPLIED WARRANTIES OF MERCHANTABILITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE AND NON-INFRINGEMENT.

MODIFICATION TO PRICES OR BILLING TERMS
OKEANOS COFFEE COMPANY RESERVES THE RIGHT, AT ANY TIME, TO CHANGE ITS PRICES AND BILLING METHODS FOR PRODUCTS OR SERVICES SOLD, EFFECTIVE IMMEDIATELY UPON POSTING ON THE SITE, THE APPLICATION OR BY E-MAIL DELIVERY TO YOU.

ORDER ACCEPTANCE POLICY
Your receipt of an electronic or other form of order confirmation does not signify our acceptance of your order, nor does it constitute confirmation of our offer to provide service. Okeanos Coffee Company reserves the right at any time after receipt of your order to accept or decline your order for any reason. We may require additional verifications or information before accepting any purchase. In addition, each user is required to have only one account and not multiple accounts in order to exploit the free benefits of the application. The Ocean Coffee Company may at any time fall into the notion of such an event may delete all user's / member's account or other.

 

Privacy Policy

Ocean Company Company respects the rights of personality and privacy of all USERS. Accepts and pledges that it will not give personal information to any institution or organization for any reason other than those mentioned in the articles and for the judicial authorities.

The information provided in making or using a comment can not be written in the form of an attack against personal identities that are contrary to law and do not comply with the principle of general ethics. According to the law, when an application is made by the legal authorities when using Greek Style Caffeine Entries as an act of criminal action, information will be given to users where appropriate.

The user of CafeMedia Greek Style when he wants can cancel his membership without declaring any reason, changing the shape of the services he offers and / or having the right and authority to cancel.

If you use the Greek Style Brownish or if you cancel the user information, who canceled the contract according to the Greek Style Style, they will be saved by the application.

Last Updated: February 15, 2018

Αφήστε σχόλιο

sosial media
eikona footer 2
eikona footer 3
eikona footer 4
εφαρμογή