logo1

Εξώφυλλο

p1aef8vtdt1e2in23iukicqvhn4

                                                                
banneraki-2


Έγραψαν για εμάς

εξώφυλλο


e - book καφεμαντείας

καφεκοπτειοnew


Ωκεανός Καφεκοπτεία
Shop in Shop

banneraki-5


Κοινωνική ευθύνη

banneraki-6


Προϊόντα

                                                                              Εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα από την Ωκεανός Coffee Company LDT     

                                                                κατεβάστε την ¨Καφεμαντεία Greek Style¨ και την εφαρμογή ¨Μάντισσα¨  

                 

                                                                                   

Terms of Use

Όροι Χρήσεις :

Με τη χρήση της Καφεμαντείας Greek Style ("Εφαρμογή") αποδέχεστε τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις ( "Συμφωνία"). Η συμφωνία ισχύει για όλους τους χρήστες ("εσείς" ή "μέλος") που έχουν πρόσβαση ή  και χρησιμοποιούν την εφαρμογή ή  και τη σχετική ιστοσελίδα www.okeanosbar.com ή www.okeanos.net.gr ("Site"). Αν δεν τροποποιηθεί , η Συμφωνία θα παραμείνει σε ισχύ ενώ είστε Χρήστης, Συνδρομητής ή Μέλος. Εάν δεν συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, παρακαλώ μην χρησιμοποιήσετε την Εφαρμογή.

Η Εφαρμογή και ο Δικτυακός Τόπος ανήκουν και λειτουργούν από την Okeanos Coffee Company LTD .

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Η εγγραφή και η συμμετοχή στην Αίτηση και στον Ιστό περιορίζεται στα άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών, χειραφετημένους ανήλικους ή σε όσους έχουν νόμιμη γονική ή συντηρητική φροντίδα και είναι πλήρως ικανοί και ικανοί να συνάψουν τους όρους, τις προϋποθέσεις, τις υποχρεώσεις, τις δηλώσεις , παραστάσεις και εγγυήσεις. Με την εγγραφή ή συμμετοχή σε υπηρεσίες ή λειτουργίες σχετικά με την Αίτηση ή / και τον Ιστότοπο, δηλώνετε ότι είστε άνω των 18 ετών, χειραφετημένος ανήλικος ή που έχετε τη συγκατάθεση νομικού γονέα ή κηδεμόνα και έχετε την εξουσία να συνάψετε τους παρόντες όρους. Σε κάθε περίπτωση, βεβαιώνετε ότι είστε άνω των 13 ετών, καθώς η εφαρμογή δεν προορίζεται για παιδιά κάτω των 13 ετών. Εάν είστε κάτω των 13 ετών, μην χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή ή  και την Ιστοσελίδα.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η εφαρμογή προορίζεται αποκλειστικά για σκοπούς ψυχαγωγίας. Όλες οι αναγνώσεις δίνονται με ειλικρίνεια μόνο ως καθοδήγηση. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, συμφωνείτε ότι παίρνετε τις δικές σας αποφάσεις, βασιζόμενοι αποκλειστικά στη διακριτική σας ευχέρεια. κάθε χρήση που κάνετε σε τέτοιες απαντήσεις, συμβουλές ή υπηρεσίες είναι με δική σας ευθύνη και η Okeanos Coffee Company δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη ή να ευθύνεται για τυχόν ζημιές ή απώλειες που προκύπτουν από την εξάρτησή σας από τέτοιες απαντήσεις ή συμβουλές. Ο ιστότοπος και οι υπηρεσίες που παρέχονται από την εφαρμογή παρέχονται «ως έχουν» χωρίς καμία εγγύηση. Οι Σύμβουλοι και η Εφαρμογή μας καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να σας παρέχουν χρήσιμες, διορατικές πληροφορίες. Ωστόσο, οι πληροφορίες που παρέχονται σε εσάς δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται στη θέση των συστάσεων των επαγγελματιών του ιατρικού τομέα ή άλλων επαγγελματικών συμβούλων.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε ή να τροποποιήσουμε τους Όρους Χρήσης κατά τη διακριτική μας ευχέρεια ανά πάσα στιγμή. Οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίηση των Όρων Χρήσης θα ισχύει αμέσως μετά την απόσπαση από εμάς. Για οποιεσδήποτε ουσιαστικές αλλαγές στους Όρους, θα λάβουμε εύλογα μέτρα για να σας ειδοποιήσουμε για αυτές τις αλλαγές. Σε όλες τις περιπτώσεις, η συνεχιζόμενη χρήση της Εφαρμογής ή / και του Δικτυακού Τόπου μετά τη δημοσίευση τέτοιων τροποποιήσεων, με ή χωρίς ειδοποίηση, αποτελεί δεσμευτική αποδοχή αυτών των Τροποποιημένων Όρων Χρήσης.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Σε καμία περίπτωση δεν θα ευθυνόμαστε σε οποιονδήποτε συνδρομητή, μη συνδρομητή, μέλος ή μη μέλος σχετικά με τη χρήση αυτής της υπηρεσίας. Ο Χρήστης της Εφαρμογής το κάνει με τον κίνδυνο του Χρήστη. Ούτε η Ωκεανός Coffee Company ούτε κάποιο από τα στελέχη της, διευθυντές, υπάλληλοι, πράκτορες, πάροχοι περιεχομένου τρίτων, έμποροι, χορηγοί δικαιοπαρόχων ή / και παρόμοια, εγγυάται ότι οποιαδήποτε από τις παρεχόμενες υπηρεσίες θα είναι αδιάκοπη ή χωρίς λάθη. ούτε παρέχουν καμία εγγύηση ως προς τα αποτελέσματα που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση της Εφαρμογής ή / και του Δικτυακού Τόπου ούτε ούτε ως προς την ακρίβεια, την αξιοπιστία ή την επικαιρότητα τυχόν περιεχομένου, υπηρεσίας ή εμπορευμάτων που παρέχονται μέσω του Δικτυακού Τόπου και / ή την εφαρμογή. Δεν εγγυόμαστε ότι αυτός ο ιστότοπος ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς θα είναι απαλλαγμένα από ιούς ή επιβλαβή συστατικά. ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ Ή ΣΙΩΠΗΡΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΤΩΝ ΣΙΩΠΗΡΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ Ή ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΕΩΣΗΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΩΚΕΑΝΟΣ COFFEE COMPANY ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΔΩΡΕΑΝ, ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Ή ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΑΣ Ε-MAIL.

ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραλαβή ηλεκτρονικής ή άλλης μορφής επιβεβαίωσης παραγγελίας δεν σημαίνει ότι δεχόμαστε την παραγγελία σας, ούτε αποτελεί επιβεβαίωση της προσφοράς μας για παροχή υπηρεσιών. η Ωκεανός Coffee Company διατηρεί το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας να δεχτεί ή να αρνηθεί την παραγγελία σας για οποιονδήποτε λόγο. Μπορεί να χρειαστούμε πρόσθετες επαληθεύσεις ή πληροφορίες πριν αποδεχτούμε οποιαδήποτε αγορά. Ακόμα διατηρεί  το δικαίωμα να σας απαντήσει άλλο άτομο από αυτό που επιλέξατε στην παραγγελία σας  για ¨ειδικούς¨ λόγους  όπως ( ασθένεια , κώλυμα κ.λ.π.) έτσι ώστε να συνεχίζεται η ορθή λειτουργία και ροή της εφαρμογής μας στους εύλογους χρόνους απάντησης  .Ο κάθε χρήστης υποχρεούται να διαθέτει μόνο ένα λογαριασμό και όχι πολλαπλούς με σκοπό να εκμεταλλεύεται τα δωρεάν προνόμια της εφαρμογής . Σε περίπτωση που αντιληφθούμε τέτοια χρήση θα σας γίνει σχετική σύσταση ορθής λειτουργίας ,εάν και πάλι δεν συμμορφωθείτε με τους όρους χρήσης του παρόντος  η Ωκεανός Coffee Company έχει το δικαίωμα να σας κάνει επανάληψη των απαντήσεων που έχετε πάρει στο παρελθόν ώστε να καταστήσει ουσιαστικά την χρήση της εφαρμογής ¨μη επωφελή¨ για εσάς .
Η Ωκεανός Coffee Company έχει το δικαίωμα ανά πάσα  στιγμή που πέσει στην αντίληψη της τέτοιο γεγονός να διαγράψει όλους τους λογαριασμού του χρήστη / μέλους ή άλλου.

Πολιτική Απορρήτου

Η εταιρεία Ωκεανός Coffee Company σέβεται τα δικαιώματα προσωπικοποίησης και ιδιωτικότητας όλων των ΧΡΗΣΤΩΝ. Αποδέχεται και δεσμεύεται ότι δεν θα δώσει προσωπικές πληροφορίες σε κανένα θεσμικό όργανο ή οργανισμό για οποιονδήποτε λόγο εκτός από τους λόγους που αναφέρονται στα άρθρα και για τις δικαστικές αρχές.

 Η χρήση των υπηρεσιών από τους χρήστες συνεπάγεται την εκ μέρους τους παροχή συναίνεσης προς την  Okeanos Coffee Company LTD και τις συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες, για την επεξεργασία των δεδομένων τους στο πλαίσιο παροχής της υπηρεσίας, σύμφωνα με τους ορισμούς του Ν. 2472/1997, όπως εκάστοτε ισχύει. Η  Okeanos Coffee Company LTD  διατηρεί αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που συλλέγονται και τυγχάνουν επεξεργασίας με σκοπό την παροχή των υπηρεσιών του ιστοτόπου ή της εφαρμογής τα οποία είναι τα ακόλουθα: το όνομα χρήστη, η ηλεκτρονική του διεύθυνση (e-mail), το φύλο του, ημερομηνία και η οικογενειακή του κατάσταση . Ο χρήστης υποχρεούται να παρέχει πληροφορίες για τον εαυτό του αληθείς, ακριβείς και έγκυρες καθώς και να ενημερώνει τα στοιχεία του, ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή και έγκυρα.

Επίσης συλλέγονται αυτόματα και αποθηκεύονται στα αρχεία εγγραφών (log files) του διακομιστή (server) του διαδικτυακού τόπου, πληροφορίες από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιούν οι χρήστες (cookies), η IP (internet protocol) διεύθυνση, δεδομένα κίνησης και ειδικότερα οι κωδικοί πρόσβασης, η ημερομηνία και ώρα έναρξης και λήξης και η διάρκεια της σύνδεσης με τον διαδικτυακό τόπο. Διευκρινίζεται ότι όλες οι ανωτέρω πληροφορίες που αποθηκεύονται στα αρχεία εγγραφών του διακομιστή (server) του διαδικτυακού τόπου αφορούν αποκλειστικά την διασύνδεση του χρήστη με τον συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο ή την εφαρμογή  και σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνονται και δεν αποθηκεύονται πληροφορίες που αφορούν την διασύνδεση του χρήση με άλλους διαδικτυακούς τόπους.

Λαμβάνονται όλα τα κατάλληλα μέτρα, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα Εθνική και Κοινοτική νομοθεσία, για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών των Υπηρεσιών. Η  Okeanos Coffee Company LTD  δηλώνει και ο χρήστης των Υπηρεσιών αποδέχεται ότι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται και αφορούν τον χρήστη αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας, με σκοπό την παροχή των Υπηρεσιών του ιστοτόπου ή της εφαρμογής . Αποδέκτες των δεδομένων είναι η  Okeanos Coffee Company LTD , το προσωπικό της και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες, καθώς και κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, στο οποίο η  Okeanos Coffee Company LTD  υποχρεούται ή δικαιούται να ανακοινώνει τα δεδομένα, βάσει νόμου, διοικητικής ή δικαστικής απόφασης.


Οι χρήστες / μέλη έχουν το δικαίωμα να διορθώσουν ή να διαγράψουν τα προσωπικά τους δεδομένα ή/και να αδρανοποιήσουν την ιδιότητα του μέλους με ένα τηλεφώνημα με αστική χρέωση στο 2310 247924 ή αποστέλλοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επίσης ο χρήστης δηλώνει ότι έχει ενημερωθεί από την Okeanos Coffee Company LTD  με τους παρόντες όρους σχετικά με το δικαίωμα του:

α. Για ενημέρωση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων .

β. Για το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα του που υφίστανται επεξεργασία

γ. Για αντίρρηση για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν, σύμφωνα με το άρθρα 11-13 του Ν.2472/1997 για την προστασία φυσικών προσώπων από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

 

Τελευταία Ενημέρωση : 15 Μαίου 2018  20:30

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Terms of Use

By using Kafemantia online ("Application") you accept these Terms and Conditions (this "Agreement"). Agreement apply to all users ("you" or "Member") who access and/or use the Application and/or the related website www.okeanosbar.com or www.okeanos.net.gr ("Site"). Unless amended or modified, Agreement will remain in effect while you are a User, Subscriber or a Member. If you do not agree with these Terms and Conditions, please do not use the Application.

The Application and Site are owned and operated by Okeanos Coffee Company. 

AGE RESTRICTIONS

Registration and participation on the Application and the Site is restricted to those individuals over 18 years of age, emancipated minors, or those who possess legal parental or guardian consent, and are fully able and competent to enter into the terms, conditions, obligations, affirmations, representations and warranties herein. By registering or participating in services or functions on the Application and/or the Site, you hereby represent that you are over 18 years of age, an emancipated minor or in possession of consent by a legal parent or guardian and have the authority to enter into the terms herein. In any case, you affirm that you are over the age of 13 as the Application is not intended for children under 13. If you are under 13 years of age, do not use the Application and/or the Site.

DISCLAIMER

The Application is fully intended for entertainment purposes. All readings are given in a honest manner as a guidance only. By using this application, you agree that you make your own decisions, relying solely on your discretion; any use you make of such answers, advice or services is at your own risk and Okeanos Coffee Company can not be held responsible or be liable for any damages or losses resulting from your reliance on such answers or advice. The site and the services provided by the Application are provided 'as is' with no warranty. Our Advisors and Application make every effort to provide you with helpful, insightful information. However, the information provided to you should not be used in place of any recommendations by medical professionals or other professional counselors.

RIGHT OF MODIFICATION

We reserve the right to change or modify the Terms of Use at our sole discretion at any time. Any change or modification to the Terms of Use will be effective immediately upon posting by us. For any material changes to the Terms, we will take reasonable steps to notify you of such changes. In all cases, your continued use of the Application and/or the Site after publication of such modifications, with or without notification, constitutes binding acceptance of these modified Terms of Use.

LIMITATION ON LIABILITY AND DISCLAIMER OF WARRANTY

Under no circumstances will we be liable to any Subscriber, non-Subscriber, Member or non-Member regarding the use of this Service. The User of the Application does so at the User's risk. Neither Okeanos Coffee Company nor any of its officers, directors, employees, agents, third-party content providers, merchants, sponsors licensors and/or the like, warrant that any of the services provided will be uninterrupted or error-free; nor do they make any warranty as to the results that may be obtained from the use of the Application and/or the Site nor, as to the accuracy, reliability, or timeliness of any information content, service, or merchandise provided through the Site and/or the Application. We do not guarantee that this site or emails from us will be free of viruses or harmful components. WE EXPRESSLY DISCLAIM ALL WARRANTIES OF ANY KIND, WHETHER EXPRESSED OR IMPLIED, INCLUDING, BUT NOT LIMITED TO, THE IMPLIED WARRANTIES OF MERCHANTABILITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE AND NON-INFRINGEMENT.

MODIFICATION TO PRICES OR BILLING TERMS

OKEANOS COFFEE COMPANY RESERVES THE RIGHT, AT ANY TIME, TO CHANGE ITS PRICES AND BILLING METHODS FOR PRODUCTS OR SERVICES SOLD, EFFECTIVE IMMEDIATELY UPON POSTING ON THE SITE, THE APPLICATION OR BY E-MAIL DELIVERY TO YOU.

ORDER ACCEPTANCE POLICY

Your receipt of an electronic or other form of order confirmation does not signify our acceptance of your order, nor does it constitute confirmation of our offer to provide service. Okeanos Coffee Company reserves the right at any time after receipt of your order to accept or decline your order for any reason. We may require additional verifications or information before accepting any purchase. In addition, each user is required to have only one account and not multiple accounts in order to exploit the free benefits of the application. The Ocean Coffee Company may at any time fall into the notion of such an event may delete all user's / member's account or other.  Still retains the right to respond to someone other than the one you chose in your order for "special" reasons such as (illness, hindrance, etc.) so that we continue to run properly and run our application.

Privacy Policy

Ocean Company Company respects the rights of personality and privacy of all USERS. Accepts and pledges that it will not give personal information to any institution or organization for any reason other than those mentioned in the articles and for the judicial authorities.

The use of the services by the users implies giving their consent to Okeanos Coffee Company LTD and its affiliated companies for the processing of their data in the framework of the provision of the service in accordance with the provisions of Law 2472/1997, as is the case.
Okeanos Coffee Company LTD keeps a record of the user's personal data collected and edited to provide the site or application services that are the following: your username, e-mail address, e-mail address, sex, date and family status. The user is required to provide truthful, accurate and valid information to himself, as well as to update his information in order to keep it true, accurate and valid. They are also automatically collected and stored in the log files of the server on the site, cookie information, the IP (internet protocol) address, traffic data, and in particular passwords, the start and end date and time, and the duration of the link to the website. It is clarified that all of the above information stored in the server's record files of the website solely relates to the user's interface with that website or application and in no case is any information related to the interconnection of the use other web sites. All appropriate measures, in accordance with the applicable national and Community legislation, are in place to protect the personal data of users of the Services .
 Okeanos Coffee Company LTD declares that the user of the Services accepts that the personal data collected and relating to the user are processed in order to provide the Website or Application Services. The recipients of the data are Okeanos Coffee Company LTD, its personnel and its affiliates, as well as any natural or legal person to whom Okeanos Coffee Company LTD is obliged or entitled to disclose the data by law, administrative or judicial decision .

Users / Members have the right to correct or delete their personal data and / or to disable membership by calling a local call at 2310 247924 or by sending an e-mail to Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Also the user states that he has been informed by Okeanos Coffee Company LTD under the present conditions regarding his / her right: a. For information on processing his / her personal data. B. For the right to access his / her processed data. For objection to the processing of the data concerning him, in accordance with articles 11-13 of Law 2472/1997 on the protection of individuals from the processing of personal data.

Last Updated:  May15, 2018  20:30

Αφήστε σχόλιο

sosial media
Ιωάνου
eikona footer 3
eikona footer 4
εφαρμογή